Privatlivspolitik

 

 

Introduktion

 

Hos Stresscoach & Kostvejleder Alexandra Nielsen er dine persinoplysninger i trygge hænder. Jeg behandler al information fortroligt og under tavshedspligt, som jeg tager meget alvorligt. Sikkerhed er en mærkesag for mig, og jeg har taget alle nødvendige forholdsregler for at beskytte mine systemer og dine oplysninger bedst muligt.

Når du besøger min hjemmeside indsamles der kun oplysninger om dig, såfremt du benytter " kontakt " feltet til at komme i forbindelse med mig.

 

Personoplysninger Generelt

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. hvis du kontakter mig via hjemmesiden, eller hvis du oprettes som klient hos mig i forbindelse med , at jeg skal opstarte et forløb i forhold til stress behandling, klassisk coaching eller kostvejledning. Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Navn,telefonnummer,e-mail,adresse,cpr nummer, oplysninger om fysisk og psykisk helbred,andre private forhold, samt eventuelt oplysninger om ansættelses- og forsikringsforhold.

Hvis du kontakter mig via formularen på hjemmesiden opfordrer jeg til , at du alene indtaster navn,e-mail adresse,telefonnummer, samt hvilken behandling det drejer sig om. Øvrige oplysninger vil jeg helst, at du venter med at give mig.

 

Sikkerhed

 

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

 

Formål

 

Oplysninger bruges til at identificere dig som klient/person og til brug for at kunne behandle dig bedst muligt. Jeg indhenter kun de oplysninger fra dig som er nødvendige for at kunne behandle dig bedst muligt. Hvilke oplysninger jeg har brug for at indhente varierer alt efter hvilket behandlingsforløb, der er tale om.

 

Periode for opbevaring

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når der ikke længere er et formål med at opbevare dem. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Gernerelt kan jeg dog sige, at faktureringsoplysninger slettes 5 år efter en sags afslutning, samt at øvrige personoplysninger i afsluttede behandlingsforløb slettes med det samme, med mindre du har et ønske om , at de opbevares i en periode efter behandlingens ophør.

 

Videregivelse af oplysninger

 

 

I de tilfælde, hvor du er henvist af Nordic Health Institute til et Stressbehandlingsforløb hos mig, er det nødvendigt at videregive oplysninger om behandlingsforløbet til NHI.

 

Tredieparter :

 

Jeg videregiver alene personoplysninger til Nordic Health Institute i henhold til indgået databehandleraftale-aldrig til andre parter.

 

Indsigt og klager

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse erom kan ske til:

slanke.kunder@gmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

 

 

StressCoach & Kostvejleder

Alexandra Nielsen

Industrivej 5

8550 Ryomgård

Tlf. nr. 71788292

slanke.kunder@gmail.com

 

cvr. nr 38133314